Messenger

Spok AS

Vi har over 30 år med erfaring fra handel og kontor, og vi har hatt fokus på å stadig utvikle oss. Når det handler om samspillet mellom mennesker og teknologi, og hvordan vi kan gjøre det enklere, er man nødt til å være oppdatert, fleksibel, og ha evnen til å se den enkelte bedrift.

Med kontor i Molde og Ålesund dekker vi hele regionen på kort varsel!

Ansatte hos Spok AS

Tidligere Vårdal Butikkdata

Å utvikle seg er noe man må gjøre hele tiden, og det er lenge siden vi utvidet tjenestene våre ut over butikkdata. Derfor heter vi i dag SPOK. Sånn at vi kan fortsette å vokse og og levere de beste teknologiske løsningene til våre samarbeidspartnere i hele Møre og Romsdal.

StrongPoint

Etter flere års samarbeid med StrongPoint-konsernet, var det en naturlig overgang at StrongPoint kjøpte seg inn 50% i selskapet vårt. Med service- og driftsavtaler på deres markedsledende produkter er vi stolte av vår børsnoterte medeier og samarbeidspartner. CashGuard, Vensafe Select&Collect og Pricer er noen av StrongPoint-varemerkene vi jobber med.

Vi er stolt medlem av Kaffealiansen

Kaffealiansen har lang erfaring og høy kompetanse innenfor tilberedning og produksjon av kaffe med mål å støtte lokale produkter og produksjon.

Kaffealiansen
  • Skaper arbeidsplasser lokalt - vekst og utvikling i distriktene
  • Styrker Norske bedrifter ved å holde økonomien i landet
  • Styrker konkurranseevnen og gir utvikling for norskeide bedrifter
  • Samarbeidet vårt gir utvikling for oss alle
  • Vi kjøper inn og brenner vår egen kaffe, Tårnbrenneriet
Kaffealiansen logo og kaffekopp
Personvern